Snoekbaars met truffelrisotto (4p)

Bereidingswijze:

Bak de snoekbaars op de huid met wat olie tot deze goudbruin kleurt.

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Kook de risotto in de groentebouillon op laag vuur in zo'n 45 minuten beetgaar.

Leg de vis met de huid naar boven op een ovenplaat en bak de filets 5 minuten in de voorverwarmde oven.

Pak een bord en leg hier een klein bergje rijst op. Leg de vis op de rijst en garneer met een plukje waterkers.

Sprenkel er een paar druppels olijfolie en de fijngeraspte Parmezaan omheen.

Heuvelring 118, 5038CL Tilburg • 013 - 590 62 68 • info@stsjaak.nl

Ingrediënten

400 g verse snoekbaarsfilet
120 g venere truffelrijst (zwarte risottorijst)
groentebouillon
klein stukje Parmezaanse kaas
enkele druppels goede olijfolie
zakje waterkers